Elektrische
Fietsen
Elektrische fietsen site van Benelux
Informatie over de elektrische fiets.

Elektrische damesfiets - vrouwenfiets


De elektrische damesfiets wordt ook wel de E-bike genoemd. Wat betreft de damesfietsen zijn er drie fietsen die als zoete broodjes over de toonbank gaan. De drie meest verkochte damesfietsen onder de loep genomen.

De fiets die op de derde plaats staat in het rijtje ‘Beste elektrische damesfiets van Nederland’ is de Sparta ION comfort GL. De fiets is niet de goedkoopste. Hij kost maar liefst 32.000 euro. De elektrische fiets heeft een ingebouwde accu en zeven derailleurversnellingen. De motor van de fiets bevindt zich in het achterwiel. Om in de gaten te houden of de accu nog voldoende opgeladen is, beschikt u over een mooi display, welke veel functies heeft.

Op de tweede plaats staat de Batavus Padova Easy Supreme. Deze fiets kost om en nabij de 22.000 euro. De motor – die zich bevindt in het achterwiel - van deze fiets is eigenlijk geruisloos. De fiets heeft zeven derailleurversnellingen. Nadeel is wel dat de motor bij het wegrijden nog op gang moet komen. Dit wordt echter weer gecompenseerd tijdens de rit. De Batavus Padova Easy Supreme weegt 29 kilogram. Maar wat is dan de meest verkochte damesfiets?

Die eer is voor de Giant Twist Comfort Lite. Deze fiets is met een prijs van 17.000 euro de goedkoper van de drie. Het is een hele lichte fiets. Hij weegt 28,4 kilogram. De motor bevindt zich in het voorwiel. Groot voordeel van deze fiets is dat de motor bij het wegrijden meteen ingeschakeld wordt. Hierdoor hebt u meteen bij het wegrijden het voordeel van een elektrische motor.

De goedkoopste fiets staat dus op nummer twee. Bij het uitkiezen van de goede fiets is het belangrijk dat de fiets past bij u. Niet alleen qua formaat, maar ook qua uiterlijk. Kijk bij uw keuze naar wat u graag op een fiets wil hebben.