Elektrische
Fietsen
Elektrische fietsen site van Benelux
Informatie over de elektrische fiets.

Giant elektrische fiets


De elektrische fietsen van Giant zijn zeer bekend in de wereld van de fietsen. Als grote marktaandeelhouder is Giant een zeer belangrijke fabrikant van elektrische fietsen die niet weg te slaan is uit het fietsmilieu. Dit bedrijf biedt een van de beste prijs-kwaliteit verhoudingen die U kan vinden. Met zijn populaire serie, de Twist 2.0, heeft U een zeer knappe elektrische fiets bij de hand die U tevens enorm veel plezier zal opbrengen. Deze kost om en rond de 1900 euro afhankelijk van de dealer en heeft een actieradius van wel 100 kilometer. In vergelijking met andere merken is de actieradius in sommige gevallen wel het dubbel van die van de concurrent en dit zonder een extra accu. U betaalt hier dan ook de prijs voor, maar laat dit zeker geen afschrikking zijn als U over het nodige budget beschikt.

Net als alle andere fietsen beschikt de Giant elektrische fiets over de nodige kenmerken en accessoires. Het geheel is vervaardigd uit aluminium wat natuurlijk het gewicht ten goede komt. De dynamo voor de verlichting zit zelfs ingebouwd in de elektromotor. De accu’s zijn twee Nikkel Metaalhybride batterijen. Vervolgens heeft U ook een slot waarin een antidiefstal chip ingebouwd zit om zo makkelijk Uw fiets terug op te sporen. De fiets zelf is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen zoals de stadsfiets,  de iets sportievere versie en de comfortabele versie. Net als iedere andere elektrische fiets beschikt ook de Giant over een kleine boordcomputer met informatie over de weerstand, de afstand die U heeft afgelegd en de gegevens over de accu’s.

Het duurdere prijskaartje schrikt in vele gevallen potentiële klanten af, maar zij die met Giant bekend zijn, zijn het er in het algemeen over eens dat de kwaliteit dan ook enorm hoog ligt en U er zeker niet voor hoeft af te zien een extra centje meer te betalen voor wat extra comfort en kwaliteit.