Elektrische
Fietsen
Elektrische fietsen site van Benelux
Informatie over de elektrische fiets.

Elektrische fiets Halfords


Fietsenzaak Halfords verkoopt verschillende soorten elektrische fietsen. Voor iedere portemonnee en voor iedere smaak. Om te kijken of de fiets die u leuk lijkt ook daadwerkelijk iets voor u is, kunt u bij Halfords een proefrit maken. Een overzicht van de fietsen die Halfords in het assortiment heeft.

De goedkoopste fiets in het assortiment van Halfords is de KEMP STARLEY Electic. Voor een prijs van 799 euro is deze lichte fiets van u. Bij deze fiets kunt u tot en met 55 kilometer ondersteunend fietsen. Voor tweehonderd euro meer kunt u in het bezit komen van de Lifebike elektrische fiets. Die elektrische fiets heeft als voordeel dat de motor milieuvriendelijk is. De Cumberland Energie is de fiets die ongeveer 1100 euro kost. Deze E-bike is een aanrader voor de sportieve fietser.

De Cumberland ‘Connect’ (1299 euro) heeft zeven versnellingen. Vanwege een geveerde voorvork is tempo maken met dit voertuigen heel simpel. Daarnaast gaat het ook nog een hartstikke soepel. Mocht u voor acht versnellingen willen gaan, dan is de Union fiets Ace iets voor u. Met een opgeladen. Bij Halfords kunt u ook elektrische fietsen van het merk Union kopen. Deze kosten ongeveer 1700 euro per stuk, maar dan heeft u ook wat.

Mocht u kiezen om een elektrische fiets te kopen bij Halfords, dan kunt u uw oude fiets inruilen tegen een zeer schappelijke inruilprijs. Hierdoor heeft u dus voordeel op de aanschafprijs. De fietsenwinkel zelf heeft haar fietsen ook getest. De Union Switch kwam daarin als beste uit de test. De fiets behaalde het maximale resultaat, namelijk vijf sterren. Volgens de testpersonen was de fiets ‘niet te zwaar’ en heeft het een goede uitrusting. Daarnaast rijdt u volgens de testpersonen met deze fiets ook veilig op de weg. Kanttekening is wel dat de motor start met een vertraging. Volgens de onderzoekers is dit veiliger.