Elektrische
Fietsen
Elektrische fietsen site van Benelux
Informatie over de elektrische fiets.

Elektrische fiets te koop


Je bent op zoek naar een elektrische fiets. Waar moet je beginnen?

Een eerste, heel makkelijke stap is gewoon zoeken op google. Als je “elektrische fiets te koop” intypt vindt je zo’n 270 000 resultaten. Let wel op dat als je iets online te koop zoekt, dat het vaak tweedehands is. Als je dit geen probleem vindt heb je alvast een zeer ruim aanbod aan elektrische fietsen. Als je 270 000 resultaten net ietsje te veel van het goede vindt, ga je gewoon naar een site gespecialiseerd in tweedehands advertenties. Denk aan kapaza, eBay, 2dehands, enzovoort. Als je op eBay zoekt moet je wel uitkijken, aangezien het een internationale site is. Er is dus de kans dat je daar ook elektrische fietsen te koop vindt in het buitenland.

Een nieuwe fiets kan je ook online vinden (alvorens je hem gaat kopen tenminste). Veel distributeurs hebben hun eigen site met daar een online catalogus. In die online catalogus zal veel informatie staan zodat je kan vergelijken en een geïnformeerde keuze kan maken. Het positieve aan deze sites is dat er ook vaak de link “contact” staat. Als je nog meer vragen hebt kan je hen dus nog altijd even e-mailen.

De situatie kan natuurlijk ook omgekeerd zijn. Je hebt een elektrische fiets die je niet meer gebruikt en wil hem verkopen. Je maakt dan gebruik van dezelfde sites die we hierboven al hebben vermeld. Je kan bijvoorbeeld een eBay-account aanmaken en daar je fiets te koop zetten, of op een andere site. Als je liever geen gebruik maakt van het internet kan je een advertentie plaatsen in je streekkrant. Je bereikt dan wel een kleinere regio en hebt dus kans dat je fiets minder snel verkocht zal worden. Een combinatie van de twee is natuurlijk ook mogelijk.