Elektrische
Fietsen
Elektrische fietsen site van Benelux
Informatie over de elektrische fiets.

Tweedehands elektrische fiets


Nieuwe elektrische fietsen zijn vaak heel duur. Voor diegenen die toch graag een elektrische fiets willen, maar beperkt zijn tot een bepaald budget kunnen nog altijd een tweedehandsje aanschaffen.

Tweedehands elektrische fietsen zal je zeker vinden als je goed zoekt. Sites als kapaza, eBay, 2dehands, gratis-zoekertjes zijn opgericht voor tweedehands advertenties. Je kan natuurlijk ook gewoon je zoekopdracht ingeven op google. Let wel goed op álle informatie die bij in advertentie staat. Je kan verliefd worden op een fiets die volledig naar je wensen is, en dan ontdekken dat hij te koop staat in Spanje en dat je hem zelf moet komen ophalen. Er kan ook staan dat hij alleen maar opgestuurd wordt, en dat je dus niet de kans krijgt om de fiets op voorhand te zien. Dat wil je best vermijden. Goed opletten dus.

Niet alleen op internet, maar ook in je streekkrant zullen vaak advertenties staan. Een streekkrant is regiogebonden, maar dan ben je zeker dat de elektrische fiets in jouw buurt te koop staat. Je hebt dan ook een betere kans om hem te gaan bezichtigen alvorens hem te kopen.

Net zoals bij alle andere tweedehands aankopen moet je toch wel wat oppassen. Het is belangrijk dat de fiets helemaal in orde is als je hem koopt, zodat je daarna niet in de problemen zal komen als je hem mee naar huis neemt. Als je hem in een tweedehands winkel gaat kopen, of bij een particulier, neem dan iemand mee. Een tweede paar oplettende ogen is beter dan één.

Als je goed zoekt zal je een heel ruim aanbod aan tweedehands elektrische fietsen vinden. Vaak kan het moeilijk zijn om dan een goede keuze te maken. Goed vergelijken is hier een goed advies. Je wil natuurlijk een zo goed mogelijke fiets, voor een zo laag mogelijke prijs. Dit kan wat tijd in beslag nemen, maar een elektrische fiets is een goede investering en dus zeker die tijd waard.