Elektrische
Fietsen
Elektrische fietsen site van Benelux
Informatie over de elektrische fiets.

Ultra Motor elektrische fiets


Ultra Motor bewijst dat elektrisch fietsen niet oubollig is maar dat het zelfs heel hip is. Het eerste wat opvalt aan de drie modellen  is het design, stijlvol, modern en zeer eigenwijs. Hiermee richt Ultra Motor de pijlen op een andere doelgroep dan de meeste fabrikanten van elektrische fietsen. Namelijk de doelgroep vanaf 25 jaar, in plaats van 55 plus. Over het algemeen wordt er met een elektrische fiets langere afstanden afgelegd dan met een gewone fiets, wat veelal de  mogelijk biedt om op de fiets naar het werk te gaan, aldaar laadt men de batterij op voor de terug reis. Zo bent u toch in beweging maar komt u nooit uitgeput of bezweet op het werk aan. Vergeet het fileprobleem, vergeet het parkeerprobleem. Ontspan en geniet van de vrijheid en de gezonde beweging.

Ultra Motor is wereldleider in LEV’s wat staat voor Light Electric Vehicle’s. Sinds 2002 is er hard gewerkt om het concept in de markt te zetten. En nu sinds 2010 zijn de drie modellen ook op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Het eerste model is de ”Hybrid”, dit is een pedelec met een top snelheid van maar liefst 28km per uur. Zodra de trapbeweging wordt ingezet geeft de elektrische hulpmotor ondersteuning, stop u met trappen dan stopt de ondersteuning ook. Dit is anders bij het tweede model met de naam “Metro”. Dit model heeft een gashendel zoals op een echte scooter, daarnaast kunt u meetrappen. Zo behaalt u met gemak een snelheid van rond 35 km per uur op een recht stuk. Omdat deze elektrische fiets / scooter op eigen kracht vooruit kan is een verzekering met kenteken verplicht voor de Nederlandse wet.

Dit zelfde geldt voor het laatste model de “Excel”. Dit model is geen fiets maar een volwaardige elektrische scooter. De  krachtige 800watt motor werkt volledig op eigen kracht De pedalen om mee te trappen zijn vervangen voor een plateau om je voeten op te zetten.

Kijk voor de complete uitleg en specificaties betreft deze drie modellen op onze website :
www.ultra-motor.nl